Rakennuspalvelut
ja pintaremontit

Pintaremontit, pienremontit, remonttipalvelut

Monipuolinen rakennusliike

Maanrakennustöiden lisäksi tarjoamme laajan kirjon rakennuspalveluita. Pitkän kokemuksen omaava henkilökuntamme on täynnä ammattitaitoisia remonttireiskoja ja laajan yhteistyöverkostomme avulla pystymme toteuttamaan kaikki vaativammatkin rakennustyöt. Asioit vain meidän kanssamme, jolloin urakat toteutetaan varmasti aikataulussa ja ennen kaikkea laatu edellä.

Toteutamme remonttipalvelut aina purkutöistä loppusiivoukseen. Toimimme pääasiassa Satakunnan alueella, mutta toteutamme urakoita myös Etelä-Suomen alueelta.

Asiakkainamme on useita rakennusyhtiöitä, taloyhtiöitä julkisia toimijoita sekä yksityisiä kotitalouksia.

Toteuta haaveilemasi remontti

Oletko pohtinut kotisi tai kiinteistösi pintaremonttia? Pitäisikö keittiö uusia? Toteutamme kaikki rakenunuspalvelut aina purkutöistä loppusiivoukseen. Olitpa yksityinen tai yrityksen edustaja, ota yhteyttä ja pyydä ilmainen arvio! 

Kaikki rakennuspalvelut saman katon alta

Purkutöistä talon perustuksiin

Monipuolisen kalustomme ansiosta toteutamme suuremmatkin purku-urakat. Kauttamme saat purkamiseen liittyvät rakennuspalvelut tehokkaasti, aikataulussa ja varmasti laatu edellä.

Talon pohjatyöt on ehdottomasti rakentamisen tärkein vaihe. Talon perustukset on rakennettava erittäin huolellisesti ja ammattitaidolla, ettei tulevissa työvaiheessa ilmene ongelmia. Kauttamme saat kokonaisvaltaista palvelua aina kaivuutöistä salaojituksiin.

Laatu edellä

Kaikki saman katon alta

  • Rakennuspalvelut
  • Keittiöremontit
  • Pintaremontit
  • Uudisrakentaminen
Scroll Up