Monipuoliset
Kuljetuspalvelut

Kuljetuspalvelut Porissa, Satakunnassa sekä ympäri Suomea

Lavettikuljetus

Lavettikuljetusten avulla säästät aikaa siirtämällä hitaasti liikkuvat, tyhjillään olevat työkoneet kustannustehokkaasti seuraavalle työmaalle.

Kauttamme saat myös monipuoliset kuljetuspalvelut. Hoidamme lavettikuljetukset puoliperävaunulla aina 32 tonniin saakka. Olemme erikoistuneet erityisesti maanrakennus- ja maatalouskoneiden erikoiskuljetuksiin. Olemme erittäin joustava sekä ammattitaitoinen yhteistyökumppani ja huolehdimme siitä, että jokainen kuljetus toteutuu suunnitelmien ja aikataulujen mukaan. Ota yhteyttä, ja suunnitellaan juuri sinulle sopiva lavettikuljetus.

Lisäksi hoidamme vaihtolavojen kuljetukset. Yhtiöllämme on jätteenkuljetuslupa, joten voit olla varma että jätteet kerätään ja lajitellaan sekä luotettavasti että ympäristöystävällisesti. Lavoja käytetään pääsääntöisesti rakennustyömailla, mutta ne soveltuvat myös erittäin hyvin pihatalkoisiin sekä muuhun remontoimiseen. 

Hiekka, sora, murske, multa ym.

Maa-aineskuljetukset ja maatalousajot

Kuljetamme kaikki maanrakennustöihin liittyvät maa-aineskuljetukset. Tarvitsitpa kuljetusapua mullan, sepelin, soran, murskeen tai hiekan kuljetukseen, pyydä rohkeasti tarjous!

MKR-Yhtiöt suorittaa myös maatalousajoja. Kuljetamme maatalouksien viljat, juurekset, heinäpaalit ja lähes kaiken muunkin luotettavasti ja varmasti aikataulussa.

Pyrimme aina minimoimaan toimitusaikamme taataksemme parhaimman mahdollisen palvelun. Hoidamme maa-aineskuljetukset ja maatalousajot Porin, Satakunnan ja Länsi-Suomen alueella. Pyydä rohkeasti tarjous myös pidemmille matkoille!

Scroll Up